”There is no such thing as intellectuals anymore.. all we have are podcasters.”

 

"There is no such thing as intellectuals anymore.. all we have are podcasters."Ok alla, nu ska ni få höra ngt som ni längtat efter..I ett ärligt försök att ta ansvar och höja nivån så har vi med min main Queen Bee Pella startat en podd. Den heter "Begäret" och med den fantastiska undertiteln "Transrationalitet i galna tider". Vad passar då bättre än att få ha ingen mindre än en av våra favorittänkare som vår första gäst, the one and only Jonna Bornemark. Med henne pratar vi om begär, magi och underkastelse och det är så utsökt att you wont believe it. Ni kan höra hur jag smälter till Jonnas dominerande diskurs.Podden är vår hyllning och ett samarbete med vår gemensamma älskling och ögonsten Omställningsnätverket och den rörelsen som bär den. En rörelse som rakryggat bär en värdighet i dessa galna tider. Love u baby <3 Musiken är av min underbara vän, den eminenta Darcus Mimbodius som ni lyssnar på https://open.spotify.com/artist/0LNWCg7UbISwhs02IpRVu7?si=Sa8lODfjROSkvb5iODtTZg Jag har lovat att vi ska göra honom famous nu, så se till att snurra hans plattor non-stop. Podden lyssnar ni på där man hittar poddar eller via Soundcloud:https://soundcloud.com/begaretSå är det! Varsågoda och bli förförda. It's a pleasure ????????

Publicerat av Arci Pasanen Onsdag 4 mars 2020

 

Tillsammans med Arci Pasanen och i samarbete med Omställningsnätverket startar jag podd! Jag kan inte beskriva äventyret bättre än Arci, så här kommer hennes ord:

”I ett ärligt försök att ta ansvar och höja nivån så har vi med min main Queen Bee Pella startat en podd. Den heter ”Begäret” och med den fantastiska undertiteln ”Transrationalitet i galna tider”. Vad passar då bättre än att få ha ingen mindre än en av våra favorittänkare som vår första gäst, the one and only Jonna Bornemark. Med henne pratar vi om begär, magi och underkastelse och det är så utsökt att you wont believe it. Ni kan höra hur jag smälter till Jonnas dominerande diskurs.

Podden är vår hyllning och ett samarbete med vår gemensamma älskling och ögonsten Omställningsnätverket och den rörelsen som bär den. En rörelse som rakryggat bär en värdighet i dessa galna tider. Love u baby

Podden lyssnar ni på där man hittar poddar eller via Soundcloud:
https://soundcloud.com/begaret

Så är det! Varsågoda och bli förförda.
It’s a pleasure ????????

Jonna Bornemarks innehållsrika kontorsdörr.

 

Vi är förförda av Jonnas dominerande diskurs.